www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu
NYUGAT-MAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS FILMALAP MEDIAWAVE Nemzetközi Vizuális Művészeti Alapítvány
Keresés

HÍREK

2009.02.08.

GYŐRI FILMALAP BEMUTATKOZÁSA BERLINBEN


A berlini székhelyű Colegium Hungaricum 2009-ben is megrendezi a Cinema Total rendezvénysorozatot. A Second Edition, vagyis a második kiadás névre keresztelt filmes találkozó 2009-ben a Collegium Hungaricum Berlint „Magyar Filmes Házzá” alakitja a 59. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale) idejére (2009. február 6-13.), otthont adva a fesztivállal kapcsolatos rendezvényeknek, kiállitásoknak, fogadásoknak, speciális vetitéseknek, workshopoknak, szakmai bemutatóknak és kerekasztalbeszélgetéseknek, német-magyar és nemzetközi filmes szakmai találkozóknak.

 

A rendezvénysorozat célja tudatni a Német-Magyar Filmegyezmény nyújtotta lehetőségeket a német és magyar filmipar szereplőivel, tájékoztatni a Magyar Filmtörvényről az európai producereket a 20%-os adókedvezmény működésével kapcsolatban, valamint szakmai programokon keresztül teret és alkalmat biztosítani számukra kapcsolatok kialakítására, közös projektek létrehozására.

 

 

A Berlinale ideje alatt olyan közeget kívánunk teremteni a Házban, amely nemzetközi lehetőségekhez juttatja a magyar filmes ipar szolgáltatóit, akik iránt egyre erősödő európai érdeklődés érezhető.

Ennek a programnak a keretében mutatkozik be a Győri Filmalap – a MEDIAWAVE Alapítvány további filmes projektjeinek kíséretében -, mint az első aktív regionális magyar filmalap, a jelenlévő nemzetközi szakmai közönségnek.

Ossza meg ismerőseivel:

|
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése: