www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu
NYUGAT-MAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS FILMALAP MEDIAWAVE Nemzetközi Vizuális Művészeti Alapítvány
Keresés

HÍREK

2009.01.05.

GULIVER CONNECT MOBILITÁSI PÁLYÁZAT


Mobilitási pályázatot hirdet a Közép-Európai Alapítvány fiatal és feltörekvő művészek, művészeti menedzserek és kulturális szervezők számára.

A szlovákiai székhelyű Central European Foundation (Közép-Európai Alapítvány, CEF), az ausztriai KulturKontakt és az amszterdami (Hollandia) The Felix Meritis Alapítvány mobilitási pályázatot hirdet fiatal és feltörekvő európai művészeknek, menedzsereknek és kulturális szervezőknek Gulliver Connect 2009 címmel. A kiterjedt európai és világszintű hálózattal rendelkező Gulliver Connect gyakorlati munkatapasztalatot kínál a tehetséges fiataloknak. A 2009-es program keretében 26 ország fogadó intézményei várják a nyertes pályázókat. A támogatott területek: előadó művészet, képzőművészet, média, művészeti menedzsment, film, projekt-koordináció. Az adott területen szerzett legalább 2 éves tapasztalat feltétel.

 

Jelentkezési határidő: 2008. december 15.

Ossza meg ismerőseivel:
Amennyiben szeretné, ha bármilyen ide kapcsolódó esemény/hely/cég/fotó/információ felkerülne erre az oldalra, kérjük, jelezze nekünk az alábbi mezőben. Kérjük, minél részletesebben és pontosabban adja meg a feltüntetni kívánt adatokat!
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:


|
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése: