www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu
NYUGAT-MAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS FILMALAP MEDIAWAVE Nemzetközi Vizuális Művészeti Alapítvány
Keresés

FILMGYÁRTÁS

A GYŐRI FILMALAP elsődleges céljai közé tartozik a régió film és televíziós gyártásának megteremtése, segítése, koordinálása, hogy a szakmai szereplők, alkotók és a befektetők egymásra találjanak. Ezen az oldalon szakmai szempontok szerint csoportosítva találunk ajánlatokat, ismertetőket filmezésre alkalmas helyszínekről, a helyi színész-, technikai szakember- és technikai háttér kínálatról.

 

SZEREPLŐVÁLOGATÁS

HELYSZÍNI SZEMLE

ESZKÖZÖK & KÖLCSÖNZÉSEK

SZOLGÁLTATÓK

Amennyiben szeretné, ha bármilyen ide kapcsolódó esemény/hely/cég/fotó/információ felkerülne erre az oldalra, kérjük, jelezze nekünk az alábbi mezőben. Kérjük, minél részletesebben és pontosabban adja meg a feltüntetni kívánt adatokat!
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:
« 1 | 2 »
Lasszer Alexandra 2020.10.30. 13:28
Sziasztok! Alexandrának hívnak 13éves vagyok kékszem sötétbarna hajam van, szeretek táncolni már hatéve akrobatikus rákendrolra járok ezt bizonyítják a kupáp az érmék és az oklevelek, lovagolni is szoktam.Alkatom átlagos 169cm 49k vagyok salynos nem szerepeltem filmben de kiskorom óta ez az álmom
Köszönöm szépen a lehetőséget!

Nagy Balázs 2020.06.25. 23:16
16 éves fiatalember vagyok, szép orgánummal rendelkezek. Nem tartom magam egy átlagos fiatalnak, szeretek kitűnni a tömegből. Mindig a középpontban szeretek lenni. Szinkronizálás, statisztálás, színészet ezekkel szeretnék foglalkozni.

Török ReginanFanni 2020.06.01. 01:25
Jónapot Kívánok! A nevem Török Regina és már kis kori álmom hogy színész lehessek egy filmben. Bemutatkozó:16 éves vagyok ,160cm ,normál testalkattal rendelkezem, hosszú barna göndör hajam van es zöld szemeim. Énekeltem 8 éven át kórusban,nagy kórusban és szólóban is,ezt természetesen bizonyítják az okleveleim is. Nem rendelkezem filmes szaktudással,de nagyon könnyen beilleszkedem bárhova. Szívesen játszanék bármely jellegű filmben illetve sorozatban is. Regi álmom teljesülne ezzel.

Sztrik Gábor Alex 2019.03.15. 09:00
Hello ha lehet szeretnék forgatásra jelentkezni. 16 éves vagyok nincs sok tapasztalatom a filmekkel kapcsolatban. Egy évet jártam Média szakmára de sajnos nem folytathatam tovább. Mindig is érdekelt a filmekben való színészet és szeretném ki próbálni magam. Jelenleg pincérnek tanulók.
184 cm magas vagyok. Barna hajú és szemű. Email: sztrikgabi@gmail.com

Lázár Ferenc 2018.11.06. 20:47
sziasztok! 34 éves férfi vagyok, 11 éve van egy középkori csapatom, vívást tanítok. Bármilyen filmben ami kapcsolódhat ehhez tudok vívókat statisztériába felajánlani persze jómagamat is. Rövid kard, hosszú kard, buzogány láncbuzogány + pajzs. A teherbírásunk állóképességünk, jó edzéseinken teljes középkori szerelésben tartjuk. Értem ezalatt a láncvért lemezvért sisak kesztyű vastag kabát és lovagi lepel.
Remélem találkozunk! Sziasztok.

zsanina 2015.07.29. 16:17
18 éves lány vagyok,168cm magas 56kg. Zöld színű szemem, gesztenyebarna színű hajam. Harcművészetben jártas vagyok,szívesen kipróbálnám magamat filmekben . Bátor, bevállalós lány vagyok. Info: zsanettmenes@gmail.com Köszönöm a lehetőséget!

Szabó Réka 2014.11.29. 00:34
17 éves lány vagyok, 180 cm magas, 65 kg. Barna szemem és barnás színű hajam van egy kis vöröses beütéssel (az eredeti barna).
Színészként vagy statisztaként szeretnék részt venni egy film forgatásában.
Még nem szerepeltem filmekben, de szeretek szerepelni, és remélem, hogy kipróbálhatom magamat.
Elég élénk fantáziám van, regény, novellát és forgatókönyvet írok.
Elérhetőség: chemhors@gmail.com

Petreczky Kristóf 2014.11.09. 18:48
Sziasztok 12 éves fiú vagyok aki hasonlítani akar példaképeire.Sokan mondták , hogy jó színész vagyok.
163cm magas vagyok fekete a hajam barna szemem.

Fanni48 2014.10.12. 08:46
Sziasztok!!
Szeretnék forgatásra jelentkezni.
11 éves lány vagyok,150cm magas,barnás szőkés hajam van,és barna szemem.Minden álmom hogy szereplő lehessek.Ha szerepelhetnék egy gyerek filmben egy kémesben pl. akkor az jó lenne.Kérem írjanak vissza erre a gmailra ha jelentkezhetek valahol/valamiben szereplőnek.Az jó lenne nagyon meg hálálnám. Köszönöm ha felvesznek valamire. Írjanak vissza itt : https://mail.google.com/mail/u/0/?hl=hu&shva=1#inbox

Dunai Ágota 2014.06.30. 02:14
Szeretnék forgatásra jelentkezni.
18 éves lány vagyok,172 cm magas, hosszú szőke hajam van és barna szemem. Már kiskorom óta pantomimezem és rendszeresen szerepelek színházakban. Színész tervezek lenni. Ha van munka lehetőség kérem értesítsenek. Köszönöm. :)
agotadunai@mail.com

« 1 | 2 »

|
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése: